Symposium CO-CREATING RESPONSIVE URBAN SPACES January 22

The lectorate of Play & Civic Media was a partner in the CO-CREATING RESPONSIVE URBAN SPACES Research Project on Interactive Public Spaces. On January 22 2019, a final symposium will be held in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

More information about the research project can be found at:

responsiveurbanspaces.amsterdam

Op 22 januari organiseren we een slotsymposium met boekpresentatie – van 14.00-17.00 uur bij Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Hoe kan de inbreng van responsieve technologieën de verblijfskwaliteit en het publieke domein van openbare ruimtes versterken? Rondom deze vraag heeft het lectoraat Bouwtransformatie van Amsterdam University of Applied Sciences samen met RUIMTELIJK ONTWERPERS, INTERACTION DESIGNERS EN LOKALE STAKEHOLDERS de ontwerpopgave van responsieve publieke ruimte in de praktijk verkend.

Tijdens het symposium presenteren @franksuurenbroek, Ivan Nio Ivan Nio en Martijn De Waal de uitkomsten van ons tweejarig praktijkonderzoek, tonen we inspirerende voorbeelden en gaan we in gesprek over toepassing in de praktijk. Aan het slot reiken we de publicatie RESPONSIEVE PUBLIEKE RUIMTE uit.

Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. U kunt zich aanmelden via http://www.responsiveurbanspaces.eventbrite.nl