The Live Game Design end symposium

Datum & Tijd: Woensdag 27 Februari 2019, 11:00-17:30 (inclusief projectmeeting, lunch, en borrel)

Locatie: Volkshotel, Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam Voertaal: Engels

Het Live Game Design eindsymposium geeft een overzicht van de resultaten van het project, waaronder de ontwikkelde technologie en tools voor Live Game Design aan de HvA, CWI en TU Delft, de resultaten van diverse gerelateerde studentprojecten, en de resultaten van drie case studies met bedrijven (Ludomotion, Firebrush Studios & IC3D Media). 

Het programma kan nog enigszins wijzigen, maar een voorlopige versie staat inmiddels op onze project website:http://livegamedesign.github.io/project/update/2019/02/01/Live-Game-Design-Symposium.html

Voorafgaand aan het symposium, om 11:00-11:30 is er een besloten Project meeting met alleen de projectpartners ter afronding van het project Live Game Design, en van 11:30-12:15 een Future outlook discussion met projectpartners en nog enkele andere geïnteresseerden,  waarin wij o.a. onze plannen voor een nieuw RAAK-projectvoorstel aan jullie willen voorleggen. Na de lunch vindt het symposium plaats, met na afloop een borrel. Jullie zijn als projectpartner van harte welkom op alle onderdelen van de agenda. 

Deelname (en evt. lunch) is gratis, maar registratie is noodzakelijk, liefst voor 12 februari, via de onderstaande link naar het registratieformulier:  https://goo.gl/forms/ZI5Pbk1PIlxGqU7J2We horen het ook graag (dit kan ook via het formulier) als je niet zult deelnemen.  
Voor uw bedrijf als projectpartner is er ruimte om gemaakte kosten op te voeren, waaronder de kosten die gemoeid zijn met het bezoeken van onze symposia, begeleiding van stagiairs, etcetera. Hierover volgt binnenkort een apart emailbericht. 
Vriendelijke groeten, en hopelijk tot ziens op 27 februari, 
Riemer & Anders.